Tel.: 013-5220579         Zwijsen

Klassikaal

In 13 weken leren typen tijdens een klassikale typecursus op onze eigen apparatuur.

Typetuin

Leer typen in een aantrekkelijke online omgeving met de Typetuin als huiswerktool.

Diplomagarantie*

Niet geslaagd? Geld terug! Zie onze contactpagina voor meer informatie.
Op zoek naar een cursus met doelgericht resultaat? Kies dan de klassikale opleiding!

aanmelden

De klassikale typecursus voor kinderen!

Klassikale typecursus € 169,95

De typecursus klassikaal combineert het beste van twee leermethodes. De persoonlijke begeleiding tijdens de klassikale lessen van een gediplomeerd docent in combinatie met het online thuis oefenen in de Typetuin.  De Typetuin is een aantrekkelijke online omgeving waarin kinderen middels een uniek adaptief systeem leren typen. Het adaptief systeem past zich automatisch aan de prestaties van de cursist aan.

De typecursus klassikaal bestaat uit:

 • 8 klassikale lessen van 60 minuten op moderne lesapparatuur.
 • 5 thuisstudie-weken via Typetuin.
 • Intensieve begeleiding tijdens de gehele cursus.
 • Wekelijks online inzicht in resultaten.
 • Gratis aanpassingen voor dyslexie.
 • Inclusief examen en gratis herexamens.
 • Diplomagarantie.*
 

Persoonlijke aandacht

Intensieve begeleiding met aandacht voor ergonomie tijdens de gehele cursus.

Dyslexie

Ook geschikt voor kinderen met dyslexie.

Typetuin

Online huiswerk maken in een leuke omgeving.
Op zoek naar een cursus met doelgericht resultaat? Kies dan de klassikale opleiding!

aanmelden

Het verschil tussen de online en klassikale les

Hoe werkt het?

Hoe goed een docent of methode ook is, een voorwaarde om goed blind met tien vingers te leren typen is door het dagelijkse te oefenen. Het advies is dan ook dagelijks twee keer een kwartier te typen, 13 weken lang.

Thuis kan er geoefend worden op vaste computer, laptop of tablet (m.b.v. bluetooth toetsenbord). Tijdens de eerste les ontvangen cursisten een stickervel om de toetsen thuis af te plakken. Een apart toetsenbord, dat op iedere computer of laptop met USB kan worden aangesloten, kan daarom handig zijn. U kunt dan gemakkelijk van toetsenbord wisselen. Dit toetsenbord kunt u bestellen bij het aanmeldformulier.

De Typetuin is ook uitermate geschikt voor cursisten met dyslexie of andere leerproblemen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over het lesprogramma, klik dan hier.
Voor informatie over het examen, klik hier.

 

Dyslexie

Ook geschikt voor kinderen met dyslexie.

Diplomagarantie*

Niet geslaagd? Geld terug!

Universiteit van Amsterdam

Wetenschappelijk ontwikkelde innovatieve lesmethode.

Locaties

Met meer dan 500 locaties in Nederland is er altijd wel een klassikale cursus bij u in de buurt.Staat uw locatie er niet bij? U kunt een vrijblijvende aanmelding achterlaten op onze aanmeldpagina. Bij voldoende aanmeldingen proberen wij een cursus dicht bij u in de buurt in te plannen.

Startdata en cursustijden van de ingeplande cursussen kunt u terugvinden op onze aanmeldpagina. Vul vrijblijvend uw woonplaats of postcode in en bekijk de cursussen bij u in de buurt.

Liever de cursus zelfstandig volgen vanuit thuis? Meld je dan aan voor onze volledige online typecursus. Deze kan het gehele jaar door vanuit thuis gestart worden.


Op zoek naar een cursus met doelgericht resultaat? Kies dan de klassikale opleiding!

aanmelden

Prijslijst

Klassikale cursus

​Privécursus


 • ​8 klassikale lessen van 60 minuten door gediplomeerd docent met gratis gebruik van lesapparatuur
 • 5 thuisstudieweken met online huiswerktool (Typetuin)
 • Diplomagarantie*

 • ​Cursus op maat onder begeleiding van gediplomeerd docent
 • Toegang tot de Typetuin
 • Diplomagarantie*


​€ 169,95 per cursist

Alle prijzen zijn inclusief BTW

​Vanaf € 75,00 per uur

Alle prijzen zijn inclusief BTW


1 2

Voor € 169,95 ontvangt de cursist intensieve begeleiding van een docent die tevens aandacht besteedt aan ergonomie. Daarnaast krijgt de cursist toegang tot de Typetuin; de unieke prijswinnende online methode. De online omgeving is naar eigen wens aan te passen en er worden geen extra kosten gerekend voor een dyslexie variant. Gratis examen en diploma met garantie.

Ouders of verzorgers van kinderen, in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, kunnen een beroep doen op hulp van de stichting Leergeld, indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt. Kijk voor meer informatie op www.leergeld.nl

 

Gratis vaardigheidstest!

Deze test meet gratis jouw type vaardigheid in aanslagen per minuut en in woorden per minuut. Zodra je begint te typen begint de 60 seconden test te lopen. Typefouten kun je corrigeren voordat je verder gaat. Let op de juiste houding en probeer niet naar je vingers te kijken. Doe nu de vaardigheidstest en bekijk direct het resultaat!

Tijd
Tijd:
Tijd
Fouten:
Tijd
Woorden per minuut:
De tijd is bijna om. Sem rent door een lange, rechte gang. Hij heeft nog een minuut voor de bom afgaat en dat betekent het einde. Niet alleen voor Sem, maar voor de hele wereld. Daar is de bom. Sem ziet hem en hoort hem. Hij tikt. Sem moet snel zijn. Hij klemt zijn hand om zijn mes. Dan duikt er onverwachts een soldaat op, een vijand. Hij richt zijn geweer op Sem en grijnst gemeen. Sem neemt een aanloop en springt. Hij trapt de soldaat zo hard als hij kan in zijn buik. De soldaat valt met een smak op de grond. Sem rent hem voorbij. Nog maar een paar seconden en de bom gaat af. Sem pakt zijn mes. Hij snijdt de draden door die aan de bom vast zitten. Het tikken stopt. Sem juicht. Hij is de held. Hij heeft de wereld gered. O, hier moet ik uitstappen, denkt Sem. Hij propt zijn gameboy haastig in zijn rugzak. Het was maar een spel. Een spel voor op de computer. Sem is geen superheld. Ik ben niet eens een miniheld, denkt hij. De bus stopt bij de halte en Sem stapt uit. Hij kijkt naar het hoge, witte gebouw voor hem. Het ziekenhuis. Hij krijgt nu al een akelig gevoel in zijn buik. Sem is doodsbang voor ziekenhuizen. Hij schaamt zich er rot voor, maar hij kan er niets aan doen. Als hij bloed ziet of injectiespuiten, wordt hij misselijk. Maar nu moet Sem wel naar het ziekenhuis, want zijn beste vriend Kasper heeft een ongeluk gehad. Kasper is met zijn fiets tegen een auto gebotst en heeft zijn arm gebroken. Ook zijn Kaspers hersens bij het ongeluk door elkaar geklutst. Een hersenschudding noemen de dokters dat. Daardoor heeft hij hoofdpijn en is hij duizelig.
 

Start!

Meet gratis je snelheid.

Houding

Voorkom RSI-klachten.

Verbeter!

Leer blind en foutloos typen in de Typetuin.

Demoversie Typetuin

Nieuwsgierig geworden naar het typen in onze Typetuin? Vraag de demo aan en neem een gratis kijkje in de adaptieve leeromgeving.

Demo aanvragen
Ergonomique Oefenweb.nl O4NT Taalzee Heutink Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Volg ons!

Contactgegevens

Typeopleiding Succes
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typeopleiding.nl


 
Bekijk de reviews van onze tevreden klanten!
7.9 gebaseerd op 70 reviews

Social

Scroll naar beneden