Tel.: 013-5220579         Zwijsen

Start direct

In eigen tempo online leren typen met de volwassen versie van de Typetuin.

Kosten besparend

Voor een scherpe prijs snel en blind leren typen.

Maatwerk

Uw voorkeur: online, met een groep óf een privécursus.
Op zoek naar een cursus met doelgericht resultaat? Kies dan voor de Typetuin!

contact

Investeer vandaag nog in uw medewerkers!

Online

3,5 miljoen volwassenen werkt per dag minimaal twee uur met een computer of tablet. Toch laat de typevaardigheid helaas vaak te wensen over. De werkhouding wordt er niet beter op en klachten ontstaan. Zo typt één op de vijf volwassenen nog met twee vingers en kan twee derde niet blind typen. Deze beperkte typevaardigheid leidt tot een groot tijdverlies.

Instituut Succes onderscheidt zich van andere typeopleidingen met een weldoordachte, beproefde en bekroonde onderwijsmethode, de Typetuin.

De Typetuin is een educatieve online leeromgeving voor volwassenen. Het systeem past zich automatisch aan de prestaties van de cursist aan. Volwassenen typen in een zakelijke omgeving toegespitst op het behalen van de vaardigheid. Instructiefilmpjes zorgen voor een goede start en aandacht voor de juiste ergonomie. In de Typetuin kan op de profielpagina een keuze gemaakt worden uit 3 gratis lettertypen en het letterformaat. Ontvang wekelijks een online rapportkaart die inzicht geeft in de vorderingen.

De juiste houding staat de gehele cursus centraal en is van groot belang voor uw medewerkers. Doe hier gratis de optimale werkplek-test van de TU Delft.

 

Typetuin

Past zich aan op het niveau van de volwassen cursist.

Maatwerk

Kies een cursus op maat voor iedere medewerker.

Diplomagarantie*

Niet geslaagd? Geld terug!
Op zoek naar een cursus met doelgericht resultaat? Kies dan voor de Typetuin!

aanmelden

Een goede houding

Samen leren op het werk stimuleert!

Groepscursus 

Naast onze online cursus bieden wij ook klassikale groepscursussen aan voor bedrijven.

De klassikale cursus combineert het beste van twee leermethodes. De persoonlijke begeleiding van een gediplomeerd docent in combinatie met het online thuis of op het werk oefenen in de Typetuin.  Hoe goed een docent of methode ook is, een voorwaarde om goed blind met tien vingers te leren typen is door het dagelijkse te oefenen. Het advies is dan ook dagelijks twee keer een kwartier te typen, 13 weken lang.

De groepscursus bestaat uit:

 • Klassikale lessen van 60 minuten op moderne lesapparatuur.
 • Thuisstudie-weken via Typetuin.
 • Intensieve begeleiding tijdens de gehele cursus.
 • Wekelijks online inzicht in resultaten.
 • Inclusief examen en gratis herexamens.
 • Diplomagarantie.*

Thuis of op het werk kan er geoefend worden op vaste computer, laptop of tablet (m.b.v. bluetooth toetsenbord).

Indien u op zoek bent naar onze dienstverlening die gericht is op verandering en ontwikkeling van uw onderneming, klik dan hier.

 

Persoonlijke aandacht

Intensieve begeleiding met aandacht voor ergonomie tijdens de gehele cursus.

Typetuin

Typ online in een doelgerichte leeromgeving.

Efficiënt

Na deze cursus foutloos typen met tien vingers.
Op zoek naar een cursus met doelgericht resultaat? Kies dan voor de Typetuin!

contact

Prijslijst

Online​

Groepscursus​

Privécursus​


 • ​Direct toegang tot de Typetuin
 • Diplomagarantie*

 • ​Klassikale lessen van 60 minuten onder begeleiding van gediplomeerd docent
 • Direct toegang tot de Typetuin
 • Diplomagarantie*

 • ​Cursus op maat onder begeleiding van gediplomeerd docent
 • Direct toegang tot de Typetuin
 • Diplomagarantie*


​€ 99,95 per werknemer

Alle prijzen zijn inclusief BTW

​Prijs op aanvraag

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Prijs op aanvraag

Alle prijzen zijn inclusief BTW


1 2 3

Instituut Succes heeft ruim 40 jaar ervaring met het geven van typeopleidingen. Deze opgebouwde kennis in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam heeft gezorgd voor de ontwikkeling van de Typetuin. Met jaarlijks bijna 1000 groepscursussen en landelijke bekendheid in het bedrijfsleven is de Typetuin een bewezen opleiding. Klik hier, indien u op zoek bent naar een partner in duurzaam opleiden.

 

Gratis vaardigheidstest!

Deze test meet gratis jouw type vaardigheid in aanslagen per minuut en in woorden per minuut. Zodra je begint te typen begint de 60 seconden test te lopen. Typefouten kun je corrigeren voordat je verder gaat. Let op de juiste houding en probeer niet naar je vingers te kijken. Doe nu de vaardigheidstest en bekijk direct het resultaat!

Tijd
Tijd:
Tijd
Fouten:
Tijd
Woorden per minuut:
Sjenie heeft zich nog nooit zo bedroefd gevoeld. Hij kan nog steeds niet begrijpen dat in die lichtbruine kist opa ligt. Vorige week zat hij nog in zijn werkplaats tussen de blokken hout te hakken en te beitelen aan het beeld van een kaaiman. Zijn moeder heeft vaak gezegd: opa wordt honderd jaar, want zijn kunstwerken maken de geesten van onze voorouders gelukkig. Nu zegt ze: de geesten zijn zo onder de indruk van zijn werk, dat ze hem voor altijd bij zich willen hebben in de hemel. Ik kan ze geen ongelijk geven. Sjenies moeder heeft op elke vraag en elke gebeurtenis een passend antwoord. Daarmee kan ze hem altijd geruststellen of troosten, maar dit keer helpt het niet. Zijn verdriet is te groot voor woorden, zelfs voor de woorden van zijn moeder. Gelukkig was Sjenie opa niet aan het helpen toen die in elkaar zakte. Zijn vader had hem gevonden. Hij vertelde dat opa half over het beeld van de kaaiman gebogen lag met zijn beitel nog in zijn hand. Hij had een kalme, tevreden uitdrukking op zijn gezicht gehad. Een paar dagen later had de koetoe, de dorpsraad, onder leiding van de kapitein besloten dat opa een goed leven heeft geleid en dat dankzij zijn prachtige houtsnijwerken zijn naam en de naam van Pikin Slee lang zal blijven voortleven. Dus krijgt opa nu deze plechtige begrafenis en rust hij vredig in de gelakte kist die het zonlicht uitbundig terugkaatst. De vier dragers maken voor en zijwaartse bewegingen, lopen soms achteruit of met een sukkeldrafje naar voren om boze krachten die de begrafenis zouden kunnen verstoren, op een dwaalspoor te brengen. Bij de eenvoudige hut waar opa bijna zijn hele leven zijn prachtige beelden heeft gemaakt, houdt de stoet halt.
 

Start!

Meet gratis je snelheid.

Houding

Voorkom RSI-klachten.

Verbeter!

Leer blind en foutloos typen in de Typetuin.

Demoversie Typetuin

Nieuwsgierig geworden naar het typen in onze Typetuin? Vraag de demo aan en neem een gratis kijkje in de adaptieve leeromgeving.

Demo aanvragen
Ergonomique Oefenweb.nl O4NT Taalzee Heutink Rekentuin.nl Zwijsen CRKBO Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Volg ons!

Contactgegevens

Typeopleiding Succes
Bosscheweg 46, 5056 KC Berkel-Enschot
Tel. 013-5220579   info@typeopleiding.nl


 
Bekijk de reviews van onze tevreden klanten!
7.9 gebaseerd op 70 reviews

Social

Scroll naar beneden